ხარჩო » სრულყოფილება ხელმისაწვდომია


 
 
 


ხარჩო

ავტორი: eka777 31-05-2012, 19:12, ნახეს: 1951

Share
0
ამ რეცეპტ?თ გამოდ?ს სქელ? სუპ?, გემრ?ელ? გემოთ?, ცხარე და ძალ?ან არომატულ?.
საუკეთესო სუპ?ს რეცეპტ?ა....


ხარჩო

მასალა:

500 გრ ძროხ?ს ხორც?;
100 გრ ბრ?ნჯ?;
100 გრ ნ?გოზ?;
150 გრ ტყემლ?ს სოუს?;
2 საშუალო თავ? ხახვ?;
3 კბ?ლ? ხახვ?
2 ჩ/კ ხმელ? სუნელ?;
ნახევარ? წ?თელ? მწარე წ?წაკა;
მარ?ლ?;
ერთ? კონა ქ?ნძ?;

მომზადება:

ხორც? გავრეცხოთ დავჭრათ პატარა ნაჭრებად სწარფად შევბრაწოთ ზეთშ?, გადავ?ტანოთ ქვაბშ? დავასხათ 2ლ წყალ? და ვხარშოთ1,5 სთ,
არ დაგვავ?წყდეს ქაფ?ს მოხსნა.

ხარჩო

ხახვ? დავჭრათ და მოშუშოთ ზეთშ?.

ხარჩო

ნ?გოზ? დავაქუცმაცოთ ბლენდერშ?.

ხარჩო

მომზადებულ ბულ?ონშ? ჩავყაროთ ბრ?ნჯ? და ვხარშოთ 10წთ.

ხარჩო

ნ?ორ? გავატაროთ, წ?წაკა გავჭრათ და თესლ? მოვაშოროთ, ქ?ნძ? დავჭრათ წვრ?ლად.

ხარჩო

სუპშ? დავამატოთ რ?გ?რ მ?ხედვ?თ: მოთუშულ? ხახვ?, ნ?გოზ?, ტყემალ?, ხმელ? სუნელ?, წ?წაკა , მარ?ლ?.

ხარჩო

ვხარშოთ სუპ-ხარჩო კ?დევ 5 წუთს, დავამატოთ ნ?ორ?, ნაწ?ლ? ქ?ნძ?, მოვხსნათ ცეცხლ?დან და დავაცადოთ15-20 წუთს,
სუფრაზე მ?ტან?ს წ?ნ მოვაყაროთ დარჩენ?ლ? ქ?ნძ?.

კატეგორია: კერძები

პატივცემულო მომხმარებელო, თქვენ შემოხვედით როგორც დაურეგისტრირებელი მომხმარებელი, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ და შემოხვიდეთ საიტზე თქვენი სახელით.


კომენტარების დამატება

სახელი:*
ელ-ფოსტა:*
კომენტარები:
შეიყვანეთ კოდი: *