ხარჩო » სრულყოფილება ხელმისაწვდომია


 
 
 


ხარჩო

ავტორი: eka777 31-05-2012, 19:12, ნახეს: 1511

Share
0
ამ რეცეპტით გამოდის სქელი სუპი, გემრიელი გემოთი, ცხარე და ძალიან არომატული.
საუკეთესო სუპის რეცეპტია....


ხარჩო

მასალა:

500 გრ ძროხის ხორცი;
100 გრ ბრინჯი;
100 გრ ნიგოზი;
150 გრ ტყემლის სოუსი;
2 საშუალო თავი ხახვი;
3 კბილი ხახვი
2 ჩ/კ ხმელი სუნელი;
ნახევარი წითელი მწარე წიწაკა;
მარილი;
ერთი კონა ქინძი;

მომზადება:

ხორცი გავრეცხოთ დავჭრათ პატარა ნაჭრებად სწარფად შევბრაწოთ ზეთში, გადავიტანოთ ქვაბში დავასხათ 2ლ წყალი და ვხარშოთ1,5 სთ,
არ დაგვავიწყდეს ქაფის მოხსნა.

ხარჩო

ხახვი დავჭრათ და მოშუშოთ ზეთში.

ხარჩო

ნიგოზი დავაქუცმაცოთ ბლენდერში.

ხარჩო

მომზადებულ ბულიონში ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ 10წთ.

ხარჩო

ნიორი გავატაროთ, წიწაკა გავჭრათ და თესლი მოვაშოროთ, ქინძი დავჭრათ წვრილად.

ხარჩო

სუპში დავამატოთ რიგირ მიხედვით: მოთუშული ხახვი, ნიგოზი, ტყემალი, ხმელი სუნელი, წიწაკა , მარილი.

ხარჩო

ვხარშოთ სუპ-ხარჩო კიდევ 5 წუთს, დავამატოთ ნიორი, ნაწილი ქინძი, მოვხსნათ ცეცხლიდან და დავაცადოთ15-20 წუთს,
სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ დარჩენილი ქინძი.

კატეგორია: კერძები

პატივცემულო მომხმარებელო, თქვენ შემოხვედით როგორც დაურეგისტრირებელი მომხმარებელი, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ და შემოხვიდეთ საიტზე თქვენი სახელით.


კომენტარების დამატება

სახელი:*
ელ-ფოსტა:*
კომენტარები:
შეიყვანეთ კოდი: *